yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı istanbul Yangın kapısı fiyatları Menteşesi denir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden az olmamalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazımızda;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı falsosuz esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, oranlı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page